StreetSup en ArcheryTag

StreetSup en Archery Tag® zijn de twee nieuwste sporten voor het komende jaar. StreetSup lijkt op longboarden. Je gebruikt hierbij alleen een streetsweeper (soort lange stok) om je vooruit te duwen op het longboard.  Door de streetsweeper wordt het longboarden toegankelijk voor iedereen. Het is veel makkelijker om je balans te houden en om vooruit te komen.

Archery Tag® is de nieuwste teamsport. Het combineert alle goede dingen van boogschieten, trefbal en paintball. Een leuke uitdaging om je collega’s of vrienden neer te schieten met onze 100% veilige pijlen. Er zit een schuimrubberen kop op de pijl waardoor het geen pijn doet om geraakt te worden.

Voorbeeld programma

Beide activiteiten duren ongeveer een uur. Bij Archery Tag® krijg je eerst de uitleg over het boogschieten en dit gaan we ook oefenen. Daarna spelen de teams een spelvariant tegen elkaar. StreetSup doen we op een fietspad, weg of boulevard. Iedereen krijgt de nodige bescherming aan en daarna starten we met de basis. Op het board staan en proberen te rijden. De gevorderden kunnen een klein tochtje maken en de anderen krijgen extra oefeningen en instructie over techniek.

Voorbeeld tijdsindeling met 30 deelnemers:

14:00-14:30 ontvangst op de locatie

14:30-15:30 Archery Tag® op het strand

15:30-16:30 StreetSuppen op de boulevard

De ideale locatie voor dit programma is Zandvoort. Het strand is ideaal voor Archery Tag® en de boulevard om te StreetSuppen.

Archery Tag®

27,50pp Incl BTW
  • v.a. 2 uur

Aantal personen

Deze combinatie kan vanaf 10 deelnemers

Tijdsduur

2 uur

Locatie

Zandvoort of Wijk aan Zee zijn ideaal.

Extra's

Aansluitend horeca (Borrel, BBQ, Lunch etc) is altijd mogelijk. een Barbecue kan vanaf €19,50

StreetSup en Archery Tag® als vrijgezellendag

Meer informatie