Het Strand

Eén van de beste plekken om ArcheryTag te spelen is het strand. We hebben alle ruimte om het veld op te zetten en om te oefenen met het schieten voordat het spel start. Daarnaast is het strand een geweldige omgeving voor een sportief uitje. Op het strand kan ArcheryTag ook erg makkelijk gecombineerd worden met één of meerdere andere activiteiten.

Naast het actieve gedeelte kunnen we aansluitend ook horeca verzorgen. We hebben langs de hele kust goede contacten met strandpaviljoens zodat we een programma op maat inclusief eten en drinken kunnen maken. Populaire stranden waar ArcheryTag mogelijk is zijn Zandvoort, Scheveningen, Kijkduin, Bergen aan Zee, Wijk aan Zee, Noordwijk en Katwijk.

Indoor

ArcheryTag hoeft niet buiten. Een sporthal, gymzaal of andere ruimte is ook prima om het spel te spelen. Zo is het spel ook in de winter altijd een succes! Zolang we maar 30 * 15 m de ruimte hebben voor het speelveld kan het overal. Zelfs in de parkeergarage van jullie bedrijf!

Bedrijfslocatie

Bij veel bedrijven is wel een parkeerplaats of klein veldje beschikbaar dat groot genoeg is om het spel te spelen. Zo komen we graag langs om ArcheryTag bij jullie te spelen. Dit is een leuke manier om een bedrijven competitie op te zetten zonder dat dit veel tijd kost.