Workshop Boogschieten

Boogschieten is de laatste jaren steeds meer in opkomst. De vele films waar boogschieten in voorkomt bewijzen de aantrekkingskracht. Je kunt in een veilige omgeving ervaren hoe het is om zelf te schieten. Het lijkt eenvoudig maar het valt nog niet mee om de boog te spannen en tegelijkertijd heel precies te richten.

Een workshop boogschieten kan vrijwel overal dus we kunnen op locatie komen en ter plekke één of meerdere startopstellingen maken. We geven altijd een uitgebreide uitleg zodat iedereen mee kan doen. De verschillende typen bogen maken het verder voor iedereen uitdagend. Een wedstrijd behoort ook tot de mogelijkheden. De tijdsduur, aantal personen en programma inhoud bepalen we in overleg.

De zoektocht naar de nieuwe Robin Hood

Boogschieten kan overal en altijd als vergaderbreak of leuk uitje

Voorbeeld programma

Een clinic Boogschieten kent een goede opbouw van het programma. Je leert de onderdelen van de boog zelf zoals de bladen, de pees, de nokken en de pijl. De eerste keer schieten doen we van een relatief korte afstand en als iedereen het door heeft dan gaan we langzaam naar achteren. We sluiten een clinic boogschieten altijd af met een wedstrijd op punten of wie de meeste ballonnen kan raken. Afhankelijk van het aantal deelnemers passen we het aantal schietopstellingen met doelen aan. Boogschieten kan op vrijwel iedere locatie plaatsvinden. Bij een clinic zetten we de baan af met veiligheidslint, gebruiken we netten voor achter de doelen en starten we vanaf vaste punten

Schietopstellingen boogschieten:

3 schietopstellingen voor groepen t/m 15 personen

4 schietopstellingen voor groepen t/m 20 personen

5 schietopstellingen voor groepen t/m 25 personen

6 schietopstellingen voor groepen t/m 30 personen

Ook grotere groepen zijn geen probleem. Vanaf 20 personen is ook de Archery Combi een aanrader met Boogschieten, Archery Tag® en Hoverball.

Boogschieten

17,50pp v.a. Incl BTW
  • v.a. 1 uur

Aantal personen

Boogschieten kan van 20-50 deelnemers. Meer? Zie Archery-Combi

Tijdsduur

Afhankelijk van het aantal deelnemers van 1 – 3 uur.

Locatie

Boogschieten kan op vrijwel iedere locatie.

Extra's

Aansluitend horeca (Borrel, BBQ, Lunch etc) is altijd mogelijk. een Barbecue kan vanaf €19,50

Boogschieten als clinic voor een teamuitje

Meer informatie