Archery Tag® toernooi

Archery Tag® is de nieuwste teamsport in Nederland. Het maakt boogschieten veilig waardoor iedereen overal met pijl en boog kan schieten. Archery Tag® is een combinatie van paintball, boogschieten en trefbal. Dus als je altijd al eens op je collega’s hebt willen ‘jagen’ dan is dit je kans!

We spelen het spel in een veld met een aantal bunkers waar je achter kunt verschuilen. Iedereen heeft een boog en een aantal pijlen. Deze pijlen hebben een zachte punt waardoor ze geen pijn doen. Probeer je collega’s af te schieten door ze met een pijl te raken.

Je speelt in verschillende teams een competitie met en tegen elkaar. Aan het einde hebben we een spannende finale tussen de twee beste teams.

Een Archery Tag® toernooi ook voor grote groepen.

Een toernooi speel je van 20-200 deelnemers

Voorbeeld programma

Bij een Archery Tag® toernooi wordt je op locatie ontvangen door onze professionele instructeurs. We leggen het spel en de spelregels uit. Daarna gaat iedereen eerst even oefenen met het schieten. Je krijgt hierbij instructie hoe je de boog moet vasthouden, spannen en schieten. Alle pijlen hebben en zachte punt en de eerste doelen zijn onze ‘zandhazen’ (bordjes in het zand) en teddyberen.

Als iedereen de basis van het schieten met pijl en boog door heeft gaan we de team indeling maken. Vervolgen spelen er telkens 2 teams een wedstrijd van 15 minuten. Het aantal wedstrijden dat iedereen speelt hangt af van het aantal teams.

Voorbeeld tijdsindeling met 30 deelnemers:

14:00-14:30 ontvangst op de locatie

14:30-15:00 Introductie en uitleg van de basis

15:00-17:30 Toernooi met 6 teams inclusief finaleronde

Als locatie kan Archery Tag® ideaal op het strand (zie voor suggiesties strandlocaties) of op een locatie naar keuze. Een Archery Tag® toernooi kunnen we altijd compleet maken met een lunch, barbecue en/of borrel.

Archery Tag®

27,50pp Incl BTW
  • v.a. 2 uur

Aantal personen

Een toernooi kan je spelen vanaf 20-200 deelnemers

Tijdsduur

Afhankelijk van het aantal deelnemers van 2 – 3 uur.

Locatie

Een ArcheryTag toernooi kan op het strand, in een park, op een voetbalveld of op een bedrijfslocatie gespeeld worden.

Extra's

Aansluitend horeca (Borrel, BBQ, Lunch etc) is altijd mogelijk. een Barbecue kan vanaf €19,50

Speel Archery Tag® als bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje

Meer informatie