De meest gestelde vragen over Archery Tag®

Wil je meer weten, bel via 0238449260 of stel je vraag via contact.

Archery Tag® is een combinatie van boogschieten, paintbal en trefbal. Je speelt het in twee teams die allebei de helft van een speelveld verdedigen. Je moet proberen de tegenstanders uit te schakelen of om de 5 doelen te raken. Het team dat als eerste alle 5 de doelen heeft geraakt of alle tegenstanders heeft uitgeschakeld wint de wedstrijd.
Archery Tag® is 100% veilig. Hoewel je op je tegenstanders schiet komt iedereen zonder blauwe plekken van het veld af. De pijlen zijn voorzien van een foam punt waardoor het geen pijn doet als je geraakt wordt. Daarnaast heeft iedereen een paintbal masker op voor de veiligheid.
Archery Tag® kan met iedere groep gespeeld worden. Van kinderen t/m de pensioen leeftijd. Als vrijgezellen uitje, bedrijfsuitje, teambuilding of kinderfeestje.
Je kunt zelf bepalen hoe actief of intensief Archery Tag® is. Hoe fanatieker je mee doet hoe meer energie je kwijt kunt maar je kunt het ook rustig aan doen. Je bepaalt zelf hoe ver je gaat.
Tijdens een programma kan je meerdere spellen spelen. Vaak duurt het 15 a 20 minuten voordat een team heeft gewonnen. Als de tijd nog niet om is starten we gewoon een nieuw spel eventueel met een nieuwe samenstelling van de groepen.
Eigenlijk kan Archery Tag® overal. We spelen het vaak op het strand maar in een park om de hoek of op de parkeerplaats bij een bedrijf kan ook.
Iedere deelnemer heeft een speciale boog die voor dit spel is ontwikkeld. Licht, makkelijk te schieten en zowel links als rechtshandig. De pijlen zijn gepatenteerd en hebben een punt van een soort zacht schuim. Daarbij hebben alle deelnemers een paintball helm op.